torstai 7. huhtikuuta 2011

22. ja 23. päivä Yoshinolta takasin Chibaan

Tosiaan toissa päivänä oltiin tuon Tobin kanssa Yoshino-vuorella katsomassa "legendaarisia" kirsikka puita, joita piti olla 30 000, mutta näimme vain 30 puuta jotka olivat auenneet kukkaan. Vaikka koitin kuinka pitkittää sinne menoa niin siltikin menin sinne hiukan liian aikaisin, mutta kerran se oli viimeinen loma päivä ennen takaisin paluuta niin sinäänsä se ei harmittanut paljoa vaikken nähnytkään sitä vaalenpunaista vuorta. Tosiaalta olisihan se ollut hieno näky, mutta ainakin minä ja Tobi saatiin kunnolla liikuntaa koska kävelimme melkein 900 metriin katsomaan joksikin aikaa maisemia ja ne sitten olikin hienot nähdä siinä samalla kun lenkkeilee oikein urakalla. Oli tulla vuorella noin kolmekymmentä ihan hienojakin näkyjä siinä ohella, sillä jotkut oli jo aivan täydessä kukassa samallai kuin täällä Chiba:ssa.
Eilinen meni melkein täysin junaillessa ja vaihdellen junasto toiseen, mikä oli kyllä ihan yllätys takaisin tullessa, koska jopa Tokion pysäkeillä porukka on niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Matkaillessani tuolla hiukan kauempana niin oli todella mukavaa ku ei ollut niin tungosta junissa, mutta heti kun pääsin Shinagawa:n asemalle niin juna täytyy ihan ääriä myöden täyteen ja oli niin penteleen ahdasta.
Perille päästyäni takaisin Chiba:an niin ensimmäisenä hauskana yllätyksenä oli postiluukkuni sillä siitä oli poistettu minun nimi paperini kokonaan. Toisena oli että Jukka oli lähettäny suomesta minulle huoneensa avaimen ja kortin tänne dormeille. Huomenna onkin sitten Orientaatio meille vaihtareille taas tuolla meidän koulussa ja saa kyl nähä kuinka moni tutuista kavereista sinne nyt tulee ja kuinka moni palaa yleensäkkään takasin japaniin sillä olen kuullut parilta kaverita , että noin 90-prosenttia vanhoista oppilaista ei ole tulossa enään takaisin.

*So day before yesterday me and Tobi went to Yoshino-yama which are said to have legendary view of cherry blossoms, but we got there a bit too early so we ended up seening only 30 trees in blossom. Thou that wasn't completly waste, cause we saw awesome views and had the insane mount of foot workout by climing 900 meters above sea-level to the mounten. Yesterday went basicly just on the trains whiching from one to another about eight or so times. Back at the dorms i found out that they had removed my name from the post lockers and in my locker was so much letter from back home and all were bills XD

1 kommentti:

  1. Heips, osallistuisin kilpailuun~ En ole varma ymmärsinkö ohjeita oikein (ne oli kyllä simppelit), mutta tässä kommentoisin tuota kuvaa, jossa tyttö katsoo haikeana metron (?) ikkunasta ulos (eli tämä kuva http://1.bp.blogspot.com/-zWypuIfxBqk/TZ0Y9eJR57I/AAAAAAAABaM/GRJDy7onvTw/s1600/DSC03689.JPG )
    Yh tuo tyttö on niin söpö, ja tuossa kuvassa näkyy Japania tavalla joka vois näkyä ihan normisuomalaisenkin elämässä, odotellaan metrossa, jutellaan kavereiden kanssa, kuunnellaan musiikkia. Argh, tulee tyhmä olo jos tein jotain väärin : D Ihania kuvia kyllä kaikki, varsinkin muutaman postauksen sakurat ♥ (kuulostaapa hölmöltä sekottaa suomea ja japania)
    - Arutte

    www.only-fluffy-dreams.blogspot.com

    VastaaPoista