lauantai 16. huhtikuuta 2011

Paluu arkeen - operaatio

Tässä on nyt taas duunattu kaikenlaista tämän viikon aikana, kun viime perjantaina meillä oli tuo opastus tuokio tuolla koululla jossa puhuttiin tulevan kevät kauden asioita ja muita hommia. Oli meinaan melkosta temmellystä näiden opintojen kanssa, kun piti ottaa koulun omia kursseja japanin kielellä ja vielä pari urheilu tuntiakin.Kaikkein eniten yllätti koulussa nähdä yhteistyö projekti seinäjoen koulun kanssa oleva ilmoitus projekti opinnoista jonka luulen olevan jonkinlainen vaihto-ohjelma kuin J-PAC:kin mitä minä käyn tällä hetkellä.
 Tuli myös melkein koko suvulle kenen osotteet löysin kalenteristani niin lähtin kortteja taas kuukauden tauon jälkeen kun olin reissussa, enkä muistanut ottaa omaa osoite-kirjaani mukaan että olisin saanut lähetettyä kirjeitä matkan varrelta.
Ensimmäisen päivän yllätys loman jälkeen
Toinen kiva näkykouluun tulessa
 Näitä suomi-julisteita oli ympäri koulun aluetta ja itse ohjaukseenkin meni ainakin kuusi henkeä kuuntelemaan tuota ohjausta tuohon projektiin tai opintoon. Joten voilla että meikästä tulee heille tutori kun palaan takasin riippuen tietysti että mihin aikaan ja kuinka kauaksi tulevat suomeen vai onko tuovaan täällä oleva ohjelma :)
Chiba koen -puisto
Puiston keskellä oleva lampi jonka ympärillä kirsikka puita
Eilen olisin kyllä menny shibuyaan Adam:in ja kaveritten kanssa, mutta jostain kumman syystä he lähtivät ilman minua vaikka kyselin että mihin aikoihin he lähtevät. Noh aina ei mee asiat niin kuin suunnittelee :D Mutta tänään tosiaan tuli lähdettyä lentokentälle saattamaan Antotiaa ja Tobia, koska he lähtivät takaisin saksaan sillä heidän omat yliopistonsa ovat lopettaneet heidän vaihto-ohjelman Chibassa niin he sitten joutuivat palaamaan takaisin saksaan. Antonia tuli vain viikoksi takaisin hakemaan tavaroitaan täältä Dormeilta, mutta onneksi saimme vietettyä tässä viikon aikana kummankin kanssa aikaa ja pidettyä hauskaa yhdessä.

*This week has been quite full of stuff to do while our friends were here. First we had the guidance last weeks friday and all that info about what this next semester is gonna be like. I had to take japanese lesson and few sports, because i didn't want to take certain english lesson due to their boredness. Well at least we got to spend some great times before our friends left so i am greatful for that. Today i escorted tobi and antonia to airport since their Uni's have canceled their J-Pac programs so they had to return to Germany and it was nice to see them before they left and agreed that we will meet again some day some where.


Chiba Koen park - Petal catching

First time Free Climding

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti