sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

花見 - Kukintojen katselua

Tässä on taas ollut kaikenlaista ohjausta ja muita samantapaisia hommia koulun alkamisen puitteissa seuraavalla lukukaudelle. Perjantaina kun meillä oli tuo ohjaus ja opettajat anto meille paperin missä neuvottiin maanjäristyksen sattuessa mitä pitää tehdän, niin me hiukan naurahdimme tuolle Nick:n sanoessa "tämä tuli ehkä hiukan myöhässä ettekö te tuumaa samaa". Hyvänä uutisena oli kuitenkin että osa on silti palaamassa japaniin keiden yliopistot eivät lopettaneet vaihto-ohjelmaa ja antoivat tavallaan luvan tulla takaisin japaniin jatkamaan opintoja.

Eilen tuli siivottua oikein kunnolla täällä kämpillä tätä huonetta mikä tosin olisi pitänyt tehdä jo ennen lähtöä, mutta eipä siinä kiiressä kuin silloin tuli lähdettyä niin paljoa kerinnyt tekemään, kun oltiin jo lähdössä kohti asemaa. Noh siinä iltapäivällä menimme todella pitkästä aikaa taas juomaan kaveri porukalla ja se oli niin mukavaa taas jatkaa sitä meidän normaalia elämää mitä me viime lukukausi tehtiin isommalla porukalla tosin.

Tänään lähdimme Yoyogi-puistoon pitämään "hanami":a joka suoraa käännettynä on kukintojen katselua. Lähdimme täältä Inage:sta noin puoli kaksi ja olimme puoli kolme perillä puistolla, joka oli sitten niin täynnä ihmisiä, että hyvä kun sekaan mahtu. Tuo puisto oli todella kaunis varsinkin nyt kukintojen aikaan vaikka ja täynnä siittäkin syystä että se on keskellä Tokio:ta jossa on palttia rallaa noin 12 kertaa suomen verran populaatiota, joten ei mikään ihmekkään että sielä oli niin paljon porukkaa. Meillä kyllä kesti hetken aikaa löytää hyvä paikka astettua pitkäkseen tai istua, mutta pienen etsinnän päästä löysimme kuitenkin melko hyvän paikan levittää meijän kamppeet ja perssu maahan.
Vasemmalta oikealle kaverini Aki,Kristen,Tobias,Adam ja Adina

*Well we are getting ready our next semester with guidence and papers to fill out again, but when we got these paper which is guide in case of earthquake Nick threw a funny comment " Don't you think these are bit late". We went yesterday to drink for old times sakes, because many of our friends can't come back to japan so we sat down in one of the bars where we used to go last semester with our friends And today was so much fun to go "Hanami" with our little survival group to Yoyogi- park and acsualy find a place where is "sakura" Cherry trees near and its comfortable to sit down.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti