maanantai 15. marraskuuta 2010

重量を持ち上げる。~ Painon nostoa

Lauantaina menin käymään yhden koulukaverini kanssa yliopiston salilla nostelemassa hiukan painoja tekemässä hiukan muista lihas-liikkeitä, joita en ole varmaan kahteen tai kolmeen vuoteen tehnyt sitten pätkääkään. Olimme noin tunnin verran nostelemassa painoja, kunnes minulla rupesi nivelet sanomaan niks naks ja poks, joten en hirveesti viittinyt enään sen jälkeen edes kevyitä painoja nostella sen enempää. Pitäis ruveta urheilemaan enemmän eikä vaan olla neljän seinän sisällä kirjan tai koneen ääressä kaiket päivät. Päivällä pidimme meidän ryhmän kokous tuolta ympäristö opin tunnilta, kun meidän pitää pitää esitelmä muulle luokalle löydöistämme ja ratkaisustamme estään roskan lisääntyminen tai sen estäminen luontoon joutumista.

Sunnuntaina lähdimme isommalla porukalla katsomaan jos näkisimme jännästi pukeutuneita nuoria harajukun sillalla, mutta satuimme hiukan liian myöhään tulemaan paikalle niin eihän siellä sitten enään ketään ollukkaan. Noh tämän jälkeen meinasimme me mennä katsomaan lähellä olevaan puistoa, mutta kun kerrana oli pyhä-päivä tai normaali sunnuntai niin sielä oli ihan törkeästi porukkaa, mutta siellä oli japanilaisten lisäksi mieletön määrä turisteja eli suuret määrät valkoihosta porukkaa mitä en täällä hirveesti tykkää katsella kun näinkin pitkälle on matkustettu. Meidän porukkaan kuului minä,tiia,jukka,klaas,fadi ja kristen, jolla me kuljimme ympäri shijukua ja shibuyaa parisen tuntia. Klaas ja Jukka ostivat itselleen harajukun Design kaupasta itselleen paidat. Itse koitin olla ostamatta vielä vähään aikaan kun pelkkä T-paidat olivat noin 30euron pintaan ja muuta hiukan hienommat päälle pantavat olivat jopa 70euroo. Kävimme myös samalla syömässä shibuyan ruokabaarissa, jossa oli ihan syötävät sapuskat. Tosin pienellä jälkimaulla nämä ruuat olivat suosikki listan pohjimmaisena.
Siinä ennen lähtöö lähdimme poikien kesken aikuisviihteen puolella kattoos mitä kaikkee ne täällä kattelee. Tytötkin tuli sitten mukana, koska he halusivat myös tulla katsomaan valikoimaan, mistä sitten lähti nauru oikein kunnolla kun rupesimme miesten kesken ehdotteleen ja kyseleen mielipiteitä makutottumuksesta tällä alalla.
Yoyogi-puiston pääportti

Riisi viini tynnyreitä
Harajukun Sillalta
Shibuya Risteys uudemman kerran
Koko poppoo, Tiia piiloitui kristenin taakse
Tänään kävin hakemassa Ward-toimistolta oma Alien-kortin ja nyt ei tarvitse enään kuljettaa passia mukana. Myös postissa minulle tuli paketti jonka osti pariviikkoo sitten CDON:sta. Paketissa  oli kirja joka on nimeltään Start to Finnish. Tämän ajattelin antaa Masakolle lahjana, kun hän halusi opetella lisää suomen kieltä, niin pystyn opettamaan häntä vielä enemmän näin.

Nyt jos tulee vielä Henkilöllisyydestä epäilystä niin on kyllä ihme :D
Suomen kielen ABC XD
                    
                                          Shibuya Risteys Sunnutai päivällä

2 kommenttia:

  1. Oho tuo student ID, 5 vuotta sitten oli vielä pahviset läpyskät ainakin meillä vaihtareilla. O_o

    VastaaPoista
  2. Ajat on sitten varmaankin muuttuneet hiukan :D

    VastaaPoista